T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / GÖKÇEBEY - Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi

KAT HİZMETLERİ ELEMANI KURSU AÇILIYOR

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanında yer alan 356 saat süreli Kat Hizmetleri Elemanı Kursu Gökçebey’de açılıyor.

İşsizliğin önlenmesi projesine olumlu katkı yapacak çalışmalardan birisi gençlere farklı meslekler kazandırılmasıdır. İşte bu amaca yönelik olarak sürekli farklı alanlarda kurs açma çalışmalarımız devam ediyor.Bu kurs ile her hangi bir mesleği olmayan gençlerimize turizm bölgelerinde vebölgemizdeki otel, motel, tatil köyü, apart ,pansyon ,öğrenci yurtları gibi Konaklama ve Seyahat İşletmelerinde çalışma imkanı vermiş olacağız.

Kat hizmetleri görevlisi olabilmek için en az anadolu meslek lisesi ve anadolu otelcilik ve turizm meslek liselerinin Konaklama ve Seyahat hizmetleri bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir. Açılacak olan bu kursla gençlerimize bulundukları yerde çok kısa sürede alacakları eğitim ile meslek elemanı olma imkanı da verilmiş olacak.

Kat Hizmetleri Elemanı kurs programı sonunda bireyin; Oda işlemlerini doğru oranda kullanarak kat işlemlerini tamamlaması, Oda temizlik işlemlerini tamamlayarak oda temizliğini yapabilmesi, Genel alan temizlikleri ve kat hizmetleri organizasyonu yapabilmesi, Çamaşırhane işlemlerini yapması öğretilecektir. Etkin öğrenmeyi sağlamak amacıyla yerinde uygulamalı eğitimlere ağırlıklı olarak yer verilecektir. Bu uygulamalar Ereza Turizm İnşaat Taahhüt Taşımacılık Hayvancılık Unlu Mamüller Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi arasında Eğitim alanında işbirliği esasları çerçevesinde EREZA OTEL’de gerçekleştirilecektir.

Kursa en az İlkokul mezunu,18 yaşını tamamlamış ve mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olan vatandaşlarımız katılabilecektir. Gençlerimizin kendilerine sunulan bu güzel imkandan faydalanmalarını ümit eder, başvuru için halk eğitim müdürlüğüne bekleriz. 18-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 02:00 - Görüntülenme: 95
  Beğen | 0  kişi beğendi