MUHARREMLER KÖYÜNDE ALAN TARAMASI YAPILDI

MEB Hbögm 'nün Yaygın Eğitim kurslarının köylerde yaygınlaştırılmasına yönelik olarak uygulamaya koyduğu "Kurslarımızla Köylerdeyiz" projesi kapsamında ilçemiz Muharremler Köyünde alan taraması gerçekleştirdik. Giyim üretim ve El sanatları alanı usta ögreticilerimiz ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlarımız,öğrenciler ve öğretmenler ile Muharremler Köyü ilkokulunda buluştuk. Ögretmen,öğrenci ve vatandaşlarımızın sıcak ilgisi ile karşılandığımız etkinlikte kurslarımız, açık öğretim ve diğer kurumlarla yürüttüğümüz faaliyetleri tanıttık. Yaklaşık on yıl aradan sonra Muharremler Köyünde kurs açılacak olması bizleri sevindirdi. Öncelikle giyim üretim alanında kurslarla başlanılacak olup devamında vatandaşlarımıza değişik kurslar planlanacak. Öğrencilerimizi de eğitim ve spor kursları ile destekleyeceğiz. Kurs yeri olarak okulun ana sınıfı olarak kullanılmış ve şu anda eğitim yapılmayan derslik kullanılanılarak okulun elektrik,su ve ısınma imkanlarından da faydalanılacak.

ÖGRENCİLERİ HEDİYELERLE SEVİNDİRDİK Yaklaşık 16 öğrencisi bulunan okulun öğrencileri için Nihal Kurt'un eğiticiliğini yaptığı giyim kurslarında sosyal sorumluk projesi kapsamında kursiyerler tarafından gönüllü olarak üretilen eşofman takımlarını ve ikramlıklarımızı ögrencilerimize hediye ettik. Öğrencilerin yaşadığı mutluluk bizlere de yansıdı. Bu güzel buluşma için vatandaşlarımıza, öğrencilerimize ve okul öğretmenleri Tunahan bey ve eşine teşekkür ederiz. 19-12-202219-12-202219-12-202219-12-202219-12-202219-12-202219-12-202219-12-2022

Yayın: 19.12.2022 - Güncelleme: 28.11.2023 01:41 - Görüntülenme: 127