T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / GÖKÇEBEY - Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi

KİŞİSEL GELİŞİM KURSLARI TAMAMLANDI

Vatandaşlarımızın,özellikle gençlerin kişisel gelişimlerine katkı yapmak amacıyla elli saat süreli Kişisel Gelişim kursları açıldı.Kurs öğreticiliğini işletme alanında yüksek lisans yapmış ve aynı zamanda yaşam koçu olan Zeynep Kavkalı yaptı.Müdürlüğümüzce ilk defa açılan kurslarda katılımcılara çok faydalı bilgiler kazandırıldı.

Kurs programı süresince katılımcıların ; merak uyandırma ve planlama, araştırma ve keşfetme, çözümleme ve derinleştirme,paylaşma ve yaşantıya uygulama etkinlikleri gerçekleştirmeleri ve etkili bir öğrenme ortamı oluşturuldu.

BİREYSEL GELİŞİM ve MESLEKİ GELİŞİM KONULARI ELE ALINDI

İki ana başlık altında işlenen derslerde ;Bedensel Özellikler, Zihinsel Özellikler ,Kişisel Özellikler ,Kendini Tanıma ,Kendini Geliştirme , Kendini Geliştirme Uygulamaları ,Etkin Problem Çözmek Becerileri,Proje Geliştirme Etkinlikleri ,İletişim, Sunum ve İkna Becerileri ,İletişim ,Sunum,İkna Becerileri ,Zamanı Verimli Kullanma ,Stres Yönetimi ,Kişisel Motivasyon,İş Hayatında İletişim ve Sosyal Uyum ,İş Hayatında Mesleki Becerileri Geliştirme Konuları işlendi.

İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ KURSLARA KATKI YAPTI

Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi ve İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğü ile yapılan işbirliği kapsamında İşkur Meslek Danışmanı Nurcan YILMAZ kursiyerlerimize İnteraktif eğitim gerçekleştirdi. İŞ HAYATINA GEÇİŞ İÇİN BECERİ EDİNME PROGRAMI kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerde ;Kendini Tanıma ,SWOT Tekniği,Kariyer Planlama,İş Hayatında Gerekli Beceriler,İş Arama Kanalları, Network Oluşturma ,Etkili CV Hazırlama Teknikleri,Mülakat Teknikleri Eğitimi (Kamu ve Özel Sektör İşyerleri İçin Mülakatlara Nasıl Hazırlanırız?,Mülakatlarda Etkili İletişim ve Beden Dili Nasıl Olmalı ?) ve Mülakat Provaları konularında çok faydalı bilgiler verildi. Lise ve üniversite mezunu gençlerin devam ettiği kurslar çok faydalı oldu. Bütün vatandaşlarımıza,özellikle gençlere,lise ve üniversite öğrenci ve mezunlarına bu kursu öneriyoruz. Alanında uzman eğitimciler ile açılan bu kursların kendilerine çok şey katacağına inanıyoruz. Yeniden açacağımız kurslara bekliyoruz. 18-12-202318-12-202318-12-202318-12-202318-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 01:48 - Görüntülenme: 77
  Beğen | 0  kişi beğendi