T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / GÖKÇEBEY - Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi

HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİNDE KALITE TAKİP SİSTEMİ UYGULAMA PLANI KAPSAMINDA YÖNETİCİ VE EĞİTİMCİLERİMİZE YÖNELİK KİŞİSEL GELİŞİM KURSLARI DEVAM EDİYOR

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün Nisan -2022 ayından itibaren uygulamaya koyduğu "Kalite Takip Sistemi " kapsamında Nisan ayı etkinlikleri olarak yaptığımız planda yer alan " Yöneticilerin ve eğitimcilerin kisisel ve mesleki gelişimi " başlığında planlandığı üzere kurum yöneticileri ve eğitimcilerin hizmet içi eğitim ihtiyaçları kurum yönetimince belirlenmişti.

Proje kapsamında açılacak olan kurslar ve eğitimler ;Bilişim teknolojileri,Can ve mal güvenliği,Kişisel gelişim,Mobbing, Zaman yönetimi,Ögretmenlik ve ögretim,Sağlık,Sosyal hizmetler ve danışmanlık alanlarında mayıs,haziran ve diğer aylarda gerçekleştirilmesi planlanmıştı.

Mayıs ayında yöneticiler ile ögretmen ve ücretli usta öğretcilerden oluşan egitimcilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla planpandığı üzere kurs modüllerimizde Bilgi Teknolojileri alanında yer alan 80 saat sureli "Dijital Yetkinlikler Kursu " açılmıştır.

Kurumumuz Bilgi Teknolojileri Öğretmeni Aysun Çapkın'ın görev aldığı kurs yönetici ve egitimcilerimizin gayret,heyacan ve ilgisiyle başarılı bir şekilde devam ediyor.

Dijital yetkinlik, Bilgi Toplumu Teknolojilerinin (BTT) iş hayatı ve gündelik hayat için kendinden emin bununla birlikte bilinçli bir şekilde kullanımını içerir. Bu yetkinlik, dijital ürünlerin alım, değerlendirme, depolama, üretim, bilgi alışverişi, internet üzerinden iş birliği yapma ve iletişim kurma gibi Temel Bilgi İletişim Teknolojisi (BİT) becerilerini içerir.   Kurs kapsamında eğitimcilerimiz Dijital Ortamda İçerik Üretme konusunda 40 saat,Dijital Bilgi Paylaşımı konusunda 20 saat, Bilinçsiz BilişimTeknolojileri Kullanımının Oluşturacağı Sorunlar konusunda 20 saat olmak üzere toplam 80 saat eğitim görecekler.Mayıs ayı başında başlayan eğitim Haziran ayı başında tamamlanacak.  

Bundan sonra yönetici ve eğitimcilerimize 18 saat süreli "İlkyardım" kursu ile devam edeceğiz. Hayırlı olması dileğiyle.
30-05-202230-05-202230-05-202230-05-202230-05-2022  

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.05.2022 - Güncelleme: 28.11.2023 01:56 - Görüntülenme: 214
  Beğen | 0  kişi beğendi